Omtale og anerkjennelser

Saga Hotel Oslo er et lite og intimt hotell. Dette har vært et bevisst valg, ganske enkelt tilby gode opplevelser i omgivelser som kan føles som hjemme.

Som alle andre kan vi alltid bli bedre, men vi er veldig stolte av at vi allerede har fått en rekke omtaler, priser og har fått gode tilbakemeldinger og vurderinger på ulike nettsteder. Nedenfor presenterer vi ydmykt noe av det vi er veldig stolte over.

Merket for God design

Utmerkelsen er en anerkjennelse for vellykket bruk av design for å skape innovative produkter og løsninger, og er et kvalitetsstempel til bruk i bedriftens markedsføring.

Saga Hotel Oslo vant merket for god design i 2012. Mer om prisen kan du lese på Norsk Designs nettsider.

 

TripAdvisor

Tripadvisor kan kalles verdens største gjestebok. Det er en uavhengig side som presenterer gjester opplevelser av de ulike destinajsonene de har vært på.

Saga Hotel Oslo blir vurdert fortløpende og vi er stolte av hva vi har oppnådd:

Tripadvisor kåret Saga Hotel Oslo til det åttende beste hotellet å besøke i 2014, les mer her. Vi er til og med kåret til det sjette beste hotellet i Norge på romantikk, det kan du lese mer om her.

 

 

Domus Selecta

Domus Selecta er et eksklusivt utvalg av de mest romantiske hotellene i verden. Hotellene er unike for sin arkitektur og personlige behandling som ordner hver minste detalj. Saga Hotel Oslo er stolte av å kunne fortelle at vi er det eneste hotellet i Norge på Domus Selectas liste.

 

Omtale i Interiør magasinet

Like etter at hotellet åpnet fikk Saga Hotel Oslo omtale i det anerkjente interiørbladet Interiør magasinet. Er du interessert i vite mer detaljer om hvordan hotellet ble pusset opp kan du lese artikkelen her.

 

 

Recommended by Michelin

Michelin Guiden hjelper reisende å finne flotte steder å spise og bo rundt om i verden. Restaurantene og hotellene som er omtalt i Michelin guiden er anbefalt basert på nøye undersøkelser. Saga Hotel Oslo fikk i juli 2012 oversendt informasjon om at vi er en del av guiden.

 

Ragde Eiendom

Ragde Eiendom AS er et privat eiendomsselskap som eier og leier ut leiligheter og næringslokaler til kontor, lager, kombinasjon, butikker, atelier, studio, og hotell. Saga Hotel Oslo eies og driftes av Ragde Eiendom.

 

Saga best i 2014

Saga Hotel Oslo innehar førsteplassen på en liste utarbeidet Trivago.com, en av verdens største hotellsøketjenester. I Oslo må storhoteller som Grand Hotel og Radisson Blu Scandinavia se seg slått av lille Saga Hotel bak Slottet.  Saga får en score på 87,85. Gjestene hyller hotellet for alt fra sengene til frokosten, beliggenheten og den gratis parkeringen. Les mer om saken på Dagbladet.

Book rom
Hvorfor booke direkte på vår nettside:
  • Garantert best pris
  • -10% rabatt i vår restaurant