Beveg deg rundt i byen med kollektivtransport

Som besøkende eller ny i en ukjent by, er det ikke alltid like lett å forstå hvordan en skal benytte seg av kollektivtransport for å komme seg rundt. Med hoteller midt i sentrum er det gåavstand til det meste, men også mange transportmuligheter for å komme seg til steder som ligger litt lengre unna. Vi gir deg en guide til hvordan du kan bevege deg rundt i byen til og fra hotellene våre.

Hvordan du kommer deg til hotellene

Kommer du med flyet til Oslo Lufthavn og skal ta toget, kan du både benytte deg av flytoget og NSB. Det skal ikke mer enn 20-25 minutter til, så befinner du deg i byens sentrum. For å komme deg til hotellene våre fra Oslo Sentralstasjon, finner du transportmuligheter både med buss og trikk, eller å ta beina fatt.

Fra Jernbanetorget ved Oslo sentralstasjon til Saga Apartments og Saga Hotel Oslo

 • Trikk 19 retning Majorstuen, gå av på Rosenborg.
 • Trikk 11 retning Majorstuen, gå av på Homansbyen.

Fra Jernbanetorget ved Oslo sentralstasjon til Saga Poshtel Oslo Central og Saga Hotel Oslo Central

 • Trikk 13 retning Bekkestua,
 • Trikk 12 retning Majorstuen
 • Trikk 19 retning Majorstuen.

Alle de tre trikkene stopper på Øvre slottsgate, rett ved hotellene.

 

Rød bybuss i Oslo

 

Bruk kollektivtransporten til dra fra hotellene og ut i byen

Saga Apartments og Saga Hotel Oslo

Hotellene er sentrumsnære og ligger ikke langt unna hverandre. Det tar 12 til 15 minutter å gå ned til Slottet som ligger i enden av Karl Johans gate. Skal du lenger ut i byen enn som så, kan du ta både trikk og buss for å komme deg rundt.

 • Busstoppet Uranienborgveien ligger 3 minutter fra hotellet. Her kjører buss 21. Bussen kjører ikke gjennom sentrum, men kjører gjennom store deler av byen, fra Helsfyr til Tjuvholmen.
 • Trikkestoppet Rosenborg ligger 3-4 minutter fra hotellet. Her kjører trikk 19 retning Ljabru og retning Majorstuen. Trikken fra hotellet retning Ljabru frakter deg gjennom sentrum.
 • Trikkestoppet Homansbyen ligger 7 minutters fra hotellet. Her kjører trikk 11 retning Kjelsås og retning Majorstuen. Trikken fra hotellet retning Kjelsås frakter deg gjennom sentrum.

Saga Poshtel Oslo Central og Saga Hotel Oslo Central

Hotellene holder til i samme bygg og ligger kun 9 minutters gåtur fra Oslo sentralstasjon og 10 minutter fra Aker brygge. Med kort vei til sentralstasjonen har du tilgang på alt av buss, trikk og t-bane for å komme deg videre rundt i byen. Likevel har du både buss og trikk et par minutter fra hotellene.

 • Busstoppet Kvadraturen ligger 2 minutter fra hotellene. Her går det en rekke busser i alle retninger rundt i byen. Bussene 70, 31, 30 og 54.
 • Trikkestoppet Øvre slottsgate finner du 3 minutter fra hotellene.
  • Trikk 12 retning Kjelsås-Majorstuen
  • Trikk 13 retning Grefsen stasjon-Bekkestua
  • Trikk 19 retning Ljabru-Majorstuen

Trikkene retning Kjelsås, Grefsen stasjon og Ljabru frakter deg gjennom sentrum.

Blå trikk i Oslo

Transportmulighetene ligger åpne

Tipsene ovenfor er basert på transportmuligheter fra hotellene. Befinner du deg andre steder i byen kan du enkelt søke opp alle transportmuligheter på Ruter. Planlegger du en bytur? Book et rom på en av hotellene våre og utforsk byen fra trikkevinduet.