Familien Claudi fant løsningen i langtidsleie hos Saga Apartments

Etter at leiligheten var solgt, og familien Claudi ikke hadde funnet et nytt bosted før de nye beboerne skulle overta, trengte de et sted å bo i mellomtiden. Løsningen ble langtidsleie hos Saga Apartments – noe de var svært fornøyd med. Nå leier de igjen hos Saga Apartments mens de venter på at det nye huset pusses opp.

Leilighet hos Saga Apartments

Dobbel periode med langtidsleie hos Saga Apartments

Familien Claudi har bodd hos Saga Apartments ved to anledninger – begge i forbindelse med nytt huskjøp. Ved første anledning ble leiligheten til Mia og Pål solgt før de hadde rukket å finne et nytt bosted før den nye familien skulle ta over. Etter å ha forhørt seg med venner som tidligere har vært i samme situasjon og litt søking rundt på nettet, kom de frem til at langtidsleie hos Saga Apartments ble en god løsning i mellomtiden.

Nå har de kjøpt seg et hus, men ønsket å også pusse opp, og trengte derfor igjen et sted å bo i mellomtiden før huset blir innflytningsklart. Da var ikke valget vanskelig, og løsningen ble igjen langtidsleie hos Saga Apartments. Nå har de bodd i leiligheten i litt over en måned, og ser for seg å bli enda en måned til før de kan flytte inn i det nye huset.

«Vi har bodd her i litt over en måned nå, og ser for oss enda en måned på Saga Apartments».


Hva var grunnen til at dere gikk for Saga Apartments?

– Grunnen til at vi igjen har gått for Saga Apartments er en god pris som gjør det mulig for å oss å leie i den perioden vi trenger, hotellet har fin beliggenhet, parkeringsmuligheter, god romstørrelse og standard, også er det veldig hyggelige ansatte som har vært særdeles behjelpelige i booking-perioden, sier Pål.

Kjøkken

Perfekt for småbarnsfamilier med god plass og rolige omgivelser

Selv sier familien at det er helt topp å bo på Saga Apartments, og at det for en småbarnsfamilie er stille og rolig, samtidig som at det er enkelt med barnevogn og kort vei til «alt». I tillegg synes de at det er deilig med en hotell-følelse med vask av leiligheten flere dager i uka, påfyll av kaffe, såpe og rene håndklær. Sånne små ting som man gjerne tar for gitt, men som gir det lille ekstra. De er også veldig fornøyde med at det er døgnbemannet resepsjon med super service, og rene og ryddige felleslokaler. Det de opplever som spesielt bra er den gode servicen, renholdet, beliggenheten og hyggelige ansatte.

«Det er deilig med hotell-følelsen, da det er vask flere dager i uken, påfyll av kaffe, såpe og rene håndklær. Små ting man ofte tar for gitt, men som gir det lille ekstra».

 

Hvordan opplever dere at det fungerer å bo der som en familie?

– Helt supert! Det er deilig med to rom som kan slås sammen. Da kan vi legge datteren vår i det ene rommet når hun skal sove, og benytte det andre som tv-stue. Det er stille, rolig og god plass. Samtidig som det er enkelt med barnevogn da det er trappefri adkomst + heis. God plass til både «lekekrok og stellesone».

Etter spørsmål om de ville bodd på Saga Apartments igjen, svarer familien et stort «JA», og «det har vi jo også allerede gjort».

 

Behov for et eget langtidsopphold? Send oss en forespørsel om langtidsleie på Saga Apartments her.