Romantisk weekend

Trenger du og din kjære et lite avbrekk fra hverdagens stress og forpliktelser?

Det er viktig å sette av litt tid til hverdagsromantikk og hygge med den du er glad i, noe vi i Saga Hotels gjerne hjelper dere med. Hva med å overraske kjæresten med en romantisk weekend på et klassisk firestjerners designhotell på Frogner i Oslo?

Romantisk Weekend på Saga Hotel
Romantisk Weekend Blomster

Bestill en romantisk pakke som gjør helgen komplett

Når dere bestiller et hotellrom på Saga Hotel Oslo, kan dere velge å få med en romantisk pakke. Denne inkluderer alt dere trenger for å kunne slappe ordentlig av sammen og nyte hverandres selskap hele helgen.

  • Romantisk dekorasjon av hotellrommet i kjærlighetens tegn
  • En iskald flaske med cava på rommet ved ankomst
  • Gratis VIP-frokost servert på rommet til ønsket tid
  • Sen utsjekk klokken 14:00

Prisen for pakken er NOK 850,- og kommer i tillegg til ordinær rompris. For å legge til pakken, velger dere «Romantic Package» som ligger synlig når dere velger romtype ved bestilling av hotellrom. NB! Pakken kan kun bestilles når man booker hotellrom på Saga Hotel Oslo, ikke ved bestilling av leiligheter.

En weekend i Oslo med kjæresten byr på mange muligheter

Man trenger ikke reise så langt for å få en ordentlig koselig helg sammen med den du er glad i. Glem Roma og Paris, og ta heller med kjæresten på en romantisk weekend i egen hovedstad.

Oslo er full av muligheter, og det er enkelt å finne gode plasser og aktiviteter som lar dere gjøre noe hyggelig sammen. Her kan dere gjøre alt fra å gå en koselig tur langs Akerselva, sette dere på en lun kafé og nyte noe varmt i koppen, eller dra på en av byens mange restauranter og nyte et bedre måltid sammen.

Blank Form (#1)