Handlemuligheter for enhver smak

Oslo byr på en mengde muligheter for god shopping, som gjør det vanskelig å lukke kofferten. Handlemulighetene er i et bredt spekter med alt fra high end-shopping til bruktbutikker. Uansett hva du er på utkikk etter, finner du det et sted i byen. Nedenfor gir vi deg en oppsummering av byens handlemuligheter.

High-end shopping

Majoriteten av byens high-end shopping finner du side om side i Karl Johans gate. Dette er Oslos paradegate med mye liv og stemning både fra turister og lokale. Her finner du butikker og merker som Gucci, Marc by Marc Jacobs, Isabel Marant, Burberry og Louis Vuitton, samt varehus som Paleet, EGER og Steen & Strøm.

Vintage, antikk og brukt

Byen florerer med butikker som tilbyr vintage klær og antikke varer, og på Grünerløkka finnes det et godt utvalg. Her er butikker som Velouria Vintage, Robot, Fretex og Ny York design & 2nd hand. For å utforske salget av vintage og antikke varer ytterligere, kan du hver søndag også dra til Grünerløkka på marked på Birkelunden hvor privatpersoner selger brukt. Her skal du ikke se bort i fra at du fort kan finne noen skjulte skatter.

Klær i ulike farger

Mote, tilbehør og annet

Et godt utvalg av en mengde butikker for blant annet mote, tilbehør, bøker og musikk finner du i handlegatene Karl Johans gate, Bogstadveien og Aker Brygge, samt på kjøpesenter som Oslo City, Byporten, Paleet og Storo Storsenter. I disse områdene kan du handle i butikker som Bianco, BikBok, Weekday, Thune, Monki, Lagerhaus, Ark, Bjørklund, DNA, Glitter, Tanum, Urban, Power, Clas Ohlson og mye, mye mer.

Jenter med handleposer på shopping

Shopping rundt hvert hjørne

I Oslo sentrum finner du butikker av ulike slag omtrent rundt hvert eneste gatehjørne. Blant alle butikkene finner du også restauranter som byr på god mat når kroppen er sliten og trenger en pause i handlingen. Nyt en helg i Oslo med shopping og god mat. Booke et rom på en av våre sentrumsnære hoteller for kort vei til gode handlemuligheter.