Hotellfrokost og andre frokostmuligheter i Oslo

Med en god frokost får du også en god start på dagen, noe som gjør det til et av dagens viktigste måltider. Oslo har, med sitt mangfold av innbyggere, frokost og brunsj-muligheter for enhver smak. Uansett om du er på utkikk etter en helt enkel, norsk frokost, en amerikansk-inspirert frokost med egg og bacon, eller kanskje en mer eksklusiv brunsj.

Saga Hotel byr deg på deilig hotellfrokost

Når du bor på hotell, er det ingenting som er bedre enn å våkne opp til en deilig og variert frokost. På Saga Hotel byr vi på nettopp dette. Frokostsalen vår ligger i hyggelige og lune lokaler i hotellets underetasje. Her finner du et bredt utvalgt av både varme og kalde frokostretter laget av ferske råvarer. Våre varmretter varierer fra dag til dag, slik at man kan få følelsen av en ny opplevelse hver dag i løpet av hotelloppholdet. Nyt alt fra nystekte bakevarer, smoothies, frukt, müsli, cappuccino, egg, bacon og mye mer. Vi sørger også for å tilby noe for et hvert ønske og behov med både tradisjonelle, sunne og allergivennlige alternativer.

«Breakfast in bed» – dersom man ønsker å unne seg det lille ekstra, kan man også bestille frokost opp til rommet og nyte denne i sengen. Her får du muligheten til å sette sammen og plukke ut dine ønsker fra dagens frokost buffet.

Saga Hotel Frokost

Åpningstider: Frokosten er alltid inkludert for våre hotellgjester og serveres fra klokken 07:00 til 10:00 i hverdagene, og klokken 08:00 til 11:00 i helgene. Frokostbuffeten vår er også åpen for gjester som ikke bor på hotellet til 250, – per person, men er basert på ledig kapasitet.

Dersom du ønsker å bevege deg utenfor hotellet og spise frokosten ute, finnes det også et godt utvalg av restauranter i Oslo som byr på både frokost og lunsj. Vi gir deg 5 tips til varierte frokostmuligheter.

Grådi

I Sørligata på Tøyen ligger nabolagsrestauranten Grådi, som byr på frokost og lunsj i helgene. Spisestedet har et urbant og moderne miljø, og er derfor særlig populært blant folk i 30 årene. Dette gjenspeiles i matrettene inspirert av et Thailandsk og Søramerikansk kjøkken. Hos Grådi kan du blant annet nyte bali/matcha pannekaker, egg i flere varianter og ristet rugbrød med avokado og toast. Alt dette og mye mer til en vennlig pris. Stedet har også uteservering, perfekt for en solskinnsdag.

Gunnars Generasjonsbar

På det nye restauranthuset på Youngstorget ligger Gunnars Generasjonsbar. Her serveres det moderne og amerikansk-inspirerte brunsjretter hele dagen. Spisestedet kan friste med blant annet avocado toast, belgisk vaffel med avocado eller kylling, fransk toast og ostetallerken. De kan også by på ulike varianter av nydelig ferskpresset juice.

Vespa og humla

Lokalisert på Grünerløkka, ligger den lokale favoritten Vespa og Humla. Dette er et spisested med et unikt frokostkonsept. Her plukker du selv de frokostrettene du vil ha servert, samlet på en fjøl. Her kan du velge blant ulike brød, croissants, pålegg, bacon, chorizo, egg, yoghurt og mer. Dersom dere er en gjeng og ønsker å dele, kan dere bestille en delemeny, bestående av oster og spekemat.

Liebling

I Markveien øverst på Grünerløkka ligger kafeen Liebling. Stedet tar sin inspirasjon fra Tyskland, Berlin. Dette reflekteres gjennom menyen, hvor det blant annet serveres blings med diverse pålegg og toppinger. Her kan du også unne deg en god og litt sunnere kake til dessert, eller ta deg en kopp kaffe. Om sommeren har de et hyggelig område med uteservering.

Utforsk flere av byens frokostmuligheter

Bor du på et sentrumsnært hotell, er du i umiddelbar nærhet av alle de ulike restaurantene som serverer frokost, brunsj og lunsj. Hvis du planlegger et opphold i hovedstaden over to eller flere dager, er det kanskje fristende å teste flere av de ulike frokoststedene. Saga Hotel har fire hoteller i sentrum, hvor du kan nyte vår deilige hotellfrokost. Book et rom hos oss i dag.