Tripadvisor logo

Konferanserom på Saga Apartments

Saga Hotels tilbyr flere konferanse/møtealternativer ved vårt leilighetshotell Saga Apartments i Holmboes gate 8. Uansett om du skal ha et styremøte, bedriftsmiddag, bryllupsfest eller en workshops for avdelingen, kan Saga Hotels hjelpe deg med lokale og servering.

Møterommene holder gjennomgående høy standard, gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr. Lunsj og middag kan bespises i møterommet eller i vår restaurant Fangst.  

 

 

 

Vi er behjelpelig med å sette opp sammen ulike dagpakker etter ditt ønske. Om ønskelig tilbyr vi også overnatting på vårt hotell i Eilert Sundts Gate 39 eller på Saga Apartments.

Saga Apartments ligger sentralt til, kun et steinkast unna Bogstadveien.

Kontakt oss gjerne for et godt tilbud eller visning.

 

 

Kontakt oss i dag

Fordeler

Lunsj kan bespises i møterommet eller i vår Restaurant Fangst

Møterommene holder gjennomgående høy standard, gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr.

Rabattert pris på overnatting

Grand Master Møterom

Dette møterommet passer utmerket for mindre møter. Rommet har et styrebord med plass til 8 personer og har en 60-tommers skjerm med enkel tilkobling. Alle møterom av typen grand master har balkong, en sofa, kjøkken og egne toaletter. Møterommene holder gjennomgående høy standard, og inneholder ellers mye dagslys, gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr. Lunsj kan bespises i møterommet eller i vår restaurant Fangst på Saga Hotel Oslo.