Tripadvisor logo

Konferanserom på Saga Apartments

Saga Hotels tilbyr flere konferanse/møtealternativer ved vårt leilighetshotell Saga Apartments i Holmboes gate 8. Lokalene passer utmerket for kurs, styremøter eller workshop. Vårt konferansetilbud inneholder et vell av muligheter, og vårt profesjonelle crew sørger for perfekt logistikk og gjennomføring av ditt arrangement. Møtelokalene våre egner for grupper under 30 personer.

Møterommene holder en gjennomgående høy standard med gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr. For arrangementer med behov for å holde presentasjoner og foredrag, har vi både projektor og TV-skjermer tilgjengelig i lokalene.

Dagpakker tilpasset arrangement

Basert på arrangement, er vi behjelpelige med å sette opp ulike dagpakker basert på dine ønsker for arrangementet. Er det ønske og behov for overnatting for møtedeltakere og arrangementsgjester, har vi tilgjengelige rom både på leilighetshotellet og hotellet vårt i Eilert Sundts Gate 39, kun 3 minutters gange fra Saga Apartments.

Møtelokaler i Oslo med sentral beliggenhet

Saga Apartments ligger sentralt i Oslo, kun et steinkast fra Bogstadveiens mangfold av butikker, restauranter, kafeer og andre gode tilbud.

Kontakt oss gjerne ved ønske om et tilbud eller for en visning av møtelokalene.

 

Kontakt oss i dag

Fordeler

Møterommene holder gjennomgående høy standard, gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr.

Rabattert pris på overnatting

Konferanserom hos Saga hotel

Grand Master Møterom

Dette møterommet passer utmerket for mindre møter. Rommet har et styrebord med plass til 8 personer og har en 60-tommers skjerm med enkel tilkobling. Alle møterom av typen grand master har balkong, en sofa, kjøkken og egne toaletter. Møterommene holder gjennomgående høy standard, og inneholder ellers mye dagslys, gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr.

Kontakt oss i dag