Tripadvisor logo

Konferanserom på Saga Apartments

Hos Saga Hotels tilbyr vi flere møterom til leie. På leilighetshotellet Saga Apartments i Holmboes gate 8 i Oslo, kan du leie møtelokaler med mulighet for alle typer arrangementsløsninger og oppsett. Uansett om du ønsker å arrangere en konferanse, ha et styremøte, bedriftsmiddag, bryllupsfest eller en workshop, hjelper vi deg med lokale, oppsett og servering. Møtelokalene våre egner seg for alt fra små møter med få personer, til større arrangementer med flere deltakere.

Møterom med teknisk utstyr og mulighet for matservering

Møterommene holder en gjennomgående høy standard med gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr. For arrangementer med behov for å holde presentasjoner og foredrag, har vi både projektor og TV-skjermer tilgjengelig i lokalene.

Ved ønske, tilbereder vår Restaurant Fangst deilig mat av nordiske råvarer med japansk tilberedelse til både lunsj og middag. Maten kan etter ønske nytes i møtelokalene eller i restauranten.

Dagpakker tilpasset arrangement

Basert på arrangement, er vi behjelpelige med å sette opp ulike dagpakker basert på dine ønsker for arrangementet. Er det ønske og behov for overnatting for møtedeltakere og arrangementsgjester, har vi tilgjengelige rom både på leilighetshotellet og hotellet vårt i Eilert Sundts Gate 39, kun 3 minutters gange fra Saga Apartments.

Møtelokaler i Oslo med sentral beliggenhet

Saga Apartments ligger sentralt i Oslo, kun et steinkast fra Bogstadveiens mangfold av butikker, restauranter, kafeer og andre gode tilbud.

Kontakt oss gjerne ved ønske om et tilbud eller for en visning av møtelokalene.

 

Kontakt oss i dag

Fordeler

Lunsj kan bespises i møterommet eller i vår Restaurant Fangst

Møterommene holder gjennomgående høy standard, gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr.

Rabattert pris på overnatting

Grand Master Møterom

Dette møterommet passer utmerket for mindre møter. Rommet har et styrebord med plass til 8 personer og har en 60-tommers skjerm med enkel tilkobling. Alle møterom av typen grand master har balkong, en sofa, kjøkken og egne toaletter. Møterommene holder gjennomgående høy standard, og inneholder ellers mye dagslys, gratis WIFI og alt av moderne teknisk utstyr. Lunsj kan bespises i møterommet eller i vår restaurant Fangst på Saga Hotel Oslo.