Star Copy 8 Star Copy 8 Star Copy 8 Star Copy 8
Tripadvisor logo

Velkommen til Saga Hotel Oslo 

Et designhotell i Oslo sentrum

På Frogner, rett bak det Kongelig Slott i Eilert Sundts gate 39 finner du Saga Hotel Oslo, et moderne firestjerners designhotell. Hotellet er restaurert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890-årene. Saga Hotel Oslo representerer grunnverdier som baserer seg på hjemmefølelse, design og en unik atmosfære der kunden alltid står i fokus.

Frokostrom, lobbybar og restaurant

Saga Hotel Oslo har et hyggelig og komfortabelt frokostrom der kan du nyte en variert og smakfull frokost som gir en perfekt start på dagen. I lobbybaren Bar Eilert, kan du nyte en herlig kopp med kaffe eller et glass vin, eller så kan du få noe å spise på fra Restaurant Fangst, som holder til i underetasjen på hotellet.

Hotellrom med god atmosfære

Designhotellet har totalt 47 rom, herunder dobbeltrom, enkeltrom og suiter. På rommene finner du skrivepult og stol, trådløst internett, avkjølt minibar, Nespresso-maskin, hårføner, strykejern og TV. Alle rommene har en intim og varm atmosfære som hjelper deg med å slappe av etter en lang og hektisk dag.

 

 

 

Se våre rom

Relax & enjoy the homey feeling

Fordeler

Få 5% avslag på vår Early Bird rate ved booking senest 3 uker før ankomst

10% rabatt i vår restaurant

Garantert best pris ved direkte booking

Ved direkte bestilling kan din reservasjon avbestilles frem til 16:00 på ankomstdato

Hver 12. overnatting gratis

Kontakt oss!