Star Copy 8 Star Copy 8 Star Copy 8 Star Copy 8
Tripadvisor logo

Velkommen til Saga Hotel Oslo 

Saga Hotel Oslo er et firestjerners design hotell i Oslo Sentrum. Du finner oss på Frogner, rett bak det Kongelig Slott i Eilert Sundts gate 39. Hotellet ble restaurert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890 årene. Saga Hotel Oslo representerer grunnverdier som baserer seg på hjemmefølelse, design og en unik atmosfære der kunden alltid står i fokus.

 

Saga Hotel Oslo har et hyggelig og komfortabelt frokostrom. Her kan du nyte en variert og smakfull frokost og få en perfekt start på dagen. I lobbybaren Bar Eilert kan du nyte en herlig kopp med kaffe, et glass vin eller noe å spise på fra vår restaurant Fangst. Restaurant Fangst holder til i underetasjen på Saga Hotel.

 

Hotellet har 47 rom, herunder dobbeltrom, enkeltrom og suiter. På rommene finner du skrivepult og stol, trådløst internett, avkjølt minibar, Nespresso maskin, hårføner, strykejern og tv. Alle rom har en intim og varm atmosfære som hjelper deg å slappe av etter en hektisk dag.

 

 

 

Se våre rom

Relax & enjoy the homey feeling

Fordeler

Få 5% avslag på vår Early Bird rate ved booking senest 3 uker før ankomst

10% rabatt i vår restaurant

Garantert best pris ved direkte booking

Ved direkte bestilling kan din reservasjon avbestilles frem til 16:00 på ankomstdato

Hver 12. overnatting gratis

Kontakt oss!