Star Copy 8 Star Copy 8 Star Copy 8 Star Copy 8
Tripadvisor logo
Seng

Velkommen til Saga Hotel Oslo 

Et designhotell i Oslo sentrum

På Frogner, rett bak det Kongelig Slott i Eilert Sundts gate 39 finner du Saga Hotel Oslo, et firestjerners designhotell. Hotellet ble restaurert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890-årene. Saga Hotel Oslo representerer grunnverdier som baserer seg på hjemmefølelse, design og en unik atmosfære der kunden alltid står i fokus.

Frokostrom og lobbybar

Saga Hotel Oslo har et hyggelig og komfortabelt frokostrom der kan du nyte en variert og smakfull frokost som gir en perfekt start på dagen. I mars 2024 åpner vi en lobbybar med plass til både lokale og tilreisende.

Hotellrom med god atmosfære

Designhotellet har totalt 49 rom, herunder dobbeltrom, enkeltrom og suiter. På rommene finner du skrivebord og stol, trådløst internett, avkjølt minibar, Nespresso-maskin, hårføner, strykejern og TV. Alle rommene har en intim og varm atmosfære som er avslappende etter en lang og hektisk dag.

Et hotell i rolige omgivelser

Hotellet ligger plassert på hjørnet av to hyggelige gater på rolige Uranienborg, med kort avstand til både Majorstuen og Nationalteateret. Hotellet har også et begrenset antall parkeringsplasser som er gratis for våre gjester å benytte seg av.

 

Se våre rom

Fordeler

Få 5% avslag på vår Early Bird rate ved booking senest 3 uker før ankomst

Ved direkte bestilling kan din reservasjon avbestilles frem til 16:00 på ankomstdato

Kontakt oss!