Ut på byen – 10 tips til varierte utesteder i Oslo

Når kvelden senker seg over byen, utvikles det til god stemningen på Oslos mange barer, puber, klubber og utesteder. Byen dekker de fleste ønsker, uansett om du vil sitte på en rolig bar og nyte noe godt å drikke, eller om du vil dra ut å danse til deilig musikk. Vi gir deg 10 tips til utesteder for enhver smak.

Utforsk nye smaker med bedre drinker

Flere barer er med i kampen om å servere de beste drinkene. Ta en avslappende kveld på byen hvor du utforsker hva byen har å tilby av gode drinker og nye, spennende smaker.

  • Himkok havnet i oktober 2018 på en 19. plass over verdens beste barer. Her kan du nyte nydelige drinker over to etasjer, både inne og ute. En av verdens beste barer finner du i Storgata, midt i sentrum.
  • Torggata Botaniske er en koselig, liten botanisk cocktailbar. Baren dyrker egne planter i drivhus som de bruker i drinkene sine sammen med ferske råvarer.
  • *ISM presenterer og serverer deg drinker på en unik måte, hvor de leverer et konsept og opplevelse utenom det vanlige. Baren finner du rett ved Spikersuppa.
Drink i bar

Kombiner utelivet med spill og moro

Krydre opp kvelden med spill og moro. Flere barer i byen tilbyr ulike form for aktiviteter i kombinasjon med hyggelig selskap og uteliv.

  • Tilt lar deg kombinere en tur ut på byen med nok spill og moro for mange timer. Her finner du flere shuffleboard og en mengde flipper- og arkadespill. Tilt ligger i Badstugata, sidegaten til Torggata.
  • Oslo Camping har, i tillegg til en bar, en 18-hulls innendørs minigolfbane. Her kan du utfordre golfferdighetene mens du nyter noe godt å drikke på i hyggelig selskap. Golfen kan du oppleve i Møllergata ved Youngstoget.

Dans hele natta

En mengde av Oslos klubber serverer deilig musikk mens du kan danse til langt på natt.

  • Justisen sin bakgård er åpen hele året. Om kvelden blir bakgården gjort om til et dansegulv, hvor du kan danse til variert musikk spilt av Oslos DJs. Dansegulvet finner du i Møllergata på Youngstoget.
  • Hvaskjer gjøres om til en nattklubb hver fredag og lørdag. Her er det mye liv, med DJs som spiller en god blanding av ny klubbmusikk og gamle slagere. Klubben finner du i Vogts gate på Thorsov.
  • Blå ligger i Brenneriveien rett ved Akerselva på Grünerløkka. Live musikk fra spennende artister, liveband og DJs sørger for at du kan danse til beina blir såre.
Mennesker i bar

Flotte utsikter

Dra på en bar på toppen av et bygg, og bli servert flotte utsikter sammen med drinkene.

  • Summit bar ligger på toppen av Radisson Blu Scandinavia, plassert midt i byen, 21 etasjer rett opp. Baren tilbyr et bredt utvalg drikkevarer, mens du utforsker Oslo og Oslofjorden fra høyden.
  • Thief Roof er takterrassen på The Thief som ligger nede ved vannkanten på Tjuvholmen. Her serveres det blant annet drinker mens du kan nyte en utsikt mot Holmenkollen og Oslofjorden.

Utelivskultur for alle og enhver

En tur til hovedstaden byr på et uteliv for enhver smak. Book et rom på en av våre hoteller plassert midt i sentrum, og opplev utelivskulturen i sentrum av Oslo.